2 Was de aardappeltjes grondig en kook ze ongeschild 20 minuten in kokend water.
3 Afgieten en laten afkoelen.
4 Kook intussen ook de boontjes (zo'n 7à8 min), giet ze af en dompel ze even in ijswater -zo blijven ze mooier groen. Laat ze uitlekken.
5 Kook ook de eieren hard en laat ze afkoelen.
6 Versnij en was de krulsla of gewone sla en laat drogen.
7 Snij de ui in ring
8 Neem nu je vloeibaar SOLO en 2 pannen.
9 Pan 1) Bak nu je blokjes sprek + ui1
0 Pan 2) Snij je aardappeltjes in schijven en bak ze in SOLO vloeibaar. NIET te veel!1
1 Ga dan als volgt te werk: neem per persoon een bord en leg er een bodem van sla op.1
2 Leg op de sla die gebakken (schijfjes) aardappel en de boontjes en strooi er de gebakken spekblokjes over. Kruid met peper en snij daarna de eieren in kwartjes en voeg ze ook toe1
3 Neem je Vinaigrette Salade Creative "Light" en stooi ze over.
Luikse salade / Lente en zomer menu is een recept van Solo Open Kitchen