Luikse salade / Lente en zomer menu

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 Was de aardappeltjes grondig en kook ze ongeschild 20 minuten in kokend water.
  • 3 Afgieten en laten afkoelen.
  • 4 Kook intussen ook de boontjes (zo'n 7à8 min), giet ze af en dompel ze even in ijswater -zo blijven ze mooier groen. Laat ze uitlekken.
  • 5 Kook ook de eieren hard en laat ze afkoelen.
  • 6 Versnij en was de krulsla of gewone sla en laat drogen.
  • 7 Snij de ui in ring
  • 8 Neem nu je vloeibaar SOLO en 2 pannen.
  • 9 Pan 1) Bak nu je blokjes sprek + ui1
  • 0 Pan 2) Snij je aardappeltjes in schijven en bak ze in SOLO vloeibaar. NIET te veel!1
  • 1 Ga dan als volgt te werk: neem per persoon een bord en leg er een bodem van sla op.1
  • 2 Leg op de sla die gebakken (schijfjes) aardappel en de boontjes en strooi er de gebakken spekblokjes over. Kruid met peper en snij daarna de eieren in kwartjes en voeg ze ook toe1
  • 3 Neem je Vinaigrette Salade Creative "Light" en stooi ze over.

Luikse salade / Lente en zomer menu is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosselsalade met dragon-moussaise
45 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Kaiserschmarren met appelstroop-ijsmousse
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kikkererwten met roodbaars in saffraanbouillon
30 min-
Bekijk recept
Mini-pavlova met bosbessen en amandelroom
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept

Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Luikse balletjes met zoete saus
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken hazenrugfilet met risotto van bospaddenstoelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vegetarische pensen met appels, noten en Luikse siroop
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept