1 - Maak de peultjes schoon. Was de courgette, snijd in plakjes en halveer die. Maak prei schoon en snijd ik dunne ringen Was en halveer de kerstomaatjes.
2 - Pel en pers de knoflook. Hak de kruiden fijn.
3 - Rooster de pijnboompitten in droge koekenpan lichtbruin.
4 - Klop een dressing van de azijn, Solo, mayonaise, kruiden, geperste knoflook. Zout naar
5 smaak.
6 - Kook de krieltjes beetgaar.
7 - Breng in een ruime pan water aan de kook (met zout), kook de peultjes 3 minuten. Voeg vervolgens de courgette erbij en kook nog 1 minuut.
8 - Doe de preiringen in een vergiet en giet de gekookte courgette en krieltjes boven de prei af.
9 - Schep de groenten met de krieltjes en de dressing door elkaar. Schep ten slotte de tomaatjes, stukjes feta en pijnboompitten erdoor.1
0 - Serveer met een donkerbruin stokbrood. Voeg eventueel ook wat groene sla naar keuze toe.