Zoek
Timbaaltje van kipfilet en avocado
4
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Solo Vloeibaar
1 limoen
zout en peper
2.5 dl water
0.5 blokje Knorr Finesse kipbouillon
200 g kipfilet
1 venkelknol
1 avocado
1 teentje look
1 eetlepel balsamicoazijn
extra vergine olijfolie
2 tomaten
Bereiding
1
Snij de kipfilet in stukken en bak in Solo Vloeibaar.
2
Kruid met peper en zout en zet opzij.
3
Snij de venkel in stukken en leg ze 2 minuten in kokend water.
4
Giet af en spoel onder koud water. Zet ook opzij.
5
Prak het avocado-vruchtvlees met een vork. Meng er het sap van 1 limoen onder en het gepelde en gehakte teentje look.
6
Hak de kipfilet en de venkel grof. Meng onder de avocado en breng op smaak met olijfolie, balsamicoazijn, peper van de molen en zout.
7
Pel en ontpit de tomaten, snij in blokjes.
8
Breng
2
5 dl water aan de kook met 1/2 blokje kippenbouillon, doe er de tomatenblokjes bij, breng weer aan de kook en zet van het vuur.
9
Zet midden in de borden een uitsteekvorm en vul met het avocadomengsel. 1
0
Verdeel er de warme tomatenbereiding rond en serveer.
Timbaaltje van kipfilet en avocado is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frisse garnalencocktail met avocado
20 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Broodje Caesarkip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mexicaanse quesadillas
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur-
Nagerecht
Bekijk recept
Tomaat-ricottatimbaaltjes
1uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische stoofschotel met cacao
2 uur-
Bekijk recept
Quinoa met gegrilde courgettes
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmtimbaaltje
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept