Koude inktvissalade

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de inktvisjes grondig schoon en snij ze in beetklare stukken.
  • 2 Pel en pers de look in de Solo.
  • 3 Snij de uien en de paprika’s in stukken en stoof ze in de Solo.
  • 4 Voeg er de pijlinktvisjes aan toe en laat 3 minuten meegaren.
  • 5 Giet in een ruime slakom, voeg er de wijnazijn bij en breng op smaak met peper en grof zout.
  • 6 Laat afkoelen en werk af met de gehakte peterselie.

Koude inktvissalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mexicaanse Inktvissalade
30-60 min -
Bekijk recept
Inktvissalade
10-20 min -
Bekijk recept
Inktvissalade
20-30 min -
Bekijk recept
Inktvissalade met een oosters tintje
Bekijk recept

Koude tomatensoufflé
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude komkommersoep
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude aardappel-preisoep
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koude bramensoep
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept