2 - Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Laat de erwtjes meekoken. Giet af.
3 - Snij de champignons in schijfjes.
4 Smelt de boter in een braadpan. Bak de stukjes kip aan alle kanten goudbruin. Kruid met peper en zout.
5 Voeg de schijfjes champignon toe en kruid met tijm. Bak gedurende 5 min. op een matig vuurtje.
6 . Schep de stukjes kip en de champignons in een ovenschotel en verdeel er de hamblokjes over. Hou het braadvocht opzij voor de bereiding van de saus.
7 Meng de verse kaas en de rozijntjes met het braadvocht van de kip. Voeg wat kippenbouillon toe als de saus te dik is.
8 Meng de pasta met erwtjes onder de stukjes kip in de schotel. Giet er de saus over. Bestrooi met geraspte kaas.
9 Zet 15 min. onder de grill in een op 180 °C voorverwarmde oven.