italiaanse rijst

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 kook de rijst. (ik neem altijd 2 zakjes)
  • 2 kook de soepgroenten met 1 bouillonblokje en peper en zout.
  • 3 bak ondertussen de chipolata die je kruid met peper en zout. als deze gaar is, leg je ze opzij en giet je het water in diezelfde pan. je roert het aanbaksel los. daarna een bouillonblokje erbij en een hele hoop ketchup (naar smaak). goed roeren en laten indikken.
  • 4 je snijd (ik gebruik een schaar) de chipolata in stukjes van ong 2cm.
  • 5 ondertussen zijn de groenten gaar (+-15min gekookt) en voeg je de rijst en de chipolata eraan toe. als de saus goed ingedikt is, mag deze er ook bij. goed roeren nu.
  • 6 smullen maar! mijn kinderen zijn er verzot op!

italiaanse rijst is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fruitige kerriegehaktballetjes met gele rijst
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met ballen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept