Pilafrijst uit de Indiase keuken op Francesca's

2
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de wilde rijst beetgaar.
  • 2 Stoof intussen de ajuin, look, kaneelstok, kardemomzaadjes, kruidnagels en gember in de Solo Vloeibaar.
  • 3 Voeg de basmatirijst toe en laat die 5 minuten de vetstof opnemen.
  • 4 Voeg het water toe (1,5 keer de hoeveelheid van de rijst) met het bouillonblokje, safraan en beetje zout.
  • 5 Laat 10 minuten doorkoken, voeg dan de wilde rijst toe.
  • 6 Voeg de rozijnen toe en laat nog even doorkoken.
  • 7 Laat alles even rusten en voeg op het einde de noten , de amandelen en het limoensap toe.
  • 8 Bestrooi rijkelijk met verse koriander.

Pilafrijst uit de Indiase keuken op Francesca's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Pilavrijst met kip
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eendenmedaillons Rossini met mango, pilafrijst met amandelen en specerijen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Pilafrijst *
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pilafrijst Uit De Indische Keuken
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept