1 - Maak eerst de pasta door meel, ei en olie goed te mengen, 1/2 uur te laten rusten en dan door het pastamolentje te draaien tot fijne bladen deeg - laat die even drogen terwijl je de vulling maakt
2 - voor de vulling meng je de americain met de paté, de pesto, het ei en de parmezaan - even kruiden met peper en zout indien nodig
3 - laat die vleesvulling in een tefalpan even opbakken zodat het niet meer rauw is
4 - snij de aubergine overlangs in fijne plakjes en laat die in wat olijfolie opbakken tot ze niet meer rauw zijn - voeg desnoods wat water toe om ze snel mals te krijgen - kruid met peper en zout naar smaak - dep droog
5 - kook nu de bladen pasta in zout water tot beetgaar en laat uitlekken
6 - Samenstellen van de cannelloni's: beleg telkens een blad pasta met wat plakjes aubergine, leg daar twee lepels vleesvulling op en rol op tot mooie cannelloni's
7 - leg twee cannelloni's per ovenschoteltje, overgiet met wat van de tomatensaus en bestrooi met de kaas - laat een 15 tal minuten bakken in de oven tot de kaas mooi goudbruin is