Zoek
Verse pasta met curry van pompoen en peultjes
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 g vruchtvlees van pompoen (vers of diepvries)
250 g peultjes (versmarkt of diepvries, Ringis)
2 tomaten
0.5 limoen (alleen het sap)
1 plantje koriander
400 g verse pasta
2 eetl. Thaise groene curry (bokaal)
5 dl kokosmelk
peper en zout
Bereiding
1
Voorbereiding
2
- Als u verse pompoen gebruikt: verwijder de schil en de pitten (u hebt 500 g vruchtvlees nodig). Snij in blokjes.
3
- Snij de peultjes in 3 schuine reepjes.
4
- Snij elke tomaat in 8 partjes.
5
- Snipper de koriander fijn.
6
Voorbereiding
7
(25 min.)
8
Giet de helft van de kokosmelk in een grote kookpot en roer er de groene curry onder. Laat 5 min. sudderen
9
op een zacht vuur.1
0
Voeg de blokjes pompoen toe en overgiet met de rest van de kokosmelk. Laat 10 min. sudderen op een1
1
zacht vuur.1
2
Roer er de peultjes onder en laat 5 min. koken.1
3
Kook ondertussen de verse pasta beetgaar in een grote kookpot met 5 Roer voor het opdienen de partjes1
4
tomaat onder de curry en breng op smaak met het limoensap, peper en zout.1
5
Afwerking1
6
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groentecurry over. Bestrooi met de fijngesnipperde1
7
koriander.
Verse pasta met curry van pompoen en peultjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chinese kip in hoisinsaus
140 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gado gado met kroepoek
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamsstoofpot
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tofu met paddestoelen
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krabquiche met verse kruiden
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasloempiaatjes met verse vijgenmojo
1u20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept