3 - Snij de kippenchipolata’s in stukken van 4 cm.
4 - Snij de ongeschilde courgettes in blokjes van 1 cm.
5 - Snipper de ui en het teentje knofl ook fi jn.
6Voorbereiding
7 (± 15 min.)
8 1 Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Voeg 5 min. voor het einde van de kooktijd de diepgevroren erwten toe. Haal er de erwten met een schuimspaan uit en giet de penne af.
9 2 Smelt intussen de boter in een pan en bak de stukjes kippenchipolata 2 min. op een hoog vuur. Zet het vuur lager en laat nog 4 min. verder garen.1
0 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en het knoflook glazig. Voeg de courgetteblokjes toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout.1
1 4 Voeg de erwten en de gekruide tomatensaus toe en laat 5 min. sudderen. Meng er de stukken kippenchipolata onder.1
2 Afwerking1
3 Verdeel de penne over de borden en schep er de saus over.1
4 Bestrooi eventueel met geraspte kaas.
PENNE MET KIPPENCHIPOLATA EN GROENE GROENTEN is een recept van Solo Open Kitchen