LENTEPASTA MET HAM

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta al dente in water met olijfolie en zout. Snij de ham in kleine blokjes. de champignons in schijfjes en de uien in ringetjes. Haal de zongedroogde tomaten uit de olie en doe ze samen met de knoflook en pijnboompitten in een blender. Mix alles fijn tot een pesto; Meng de parmezaan eronderen breng op smaak met peper. Laat de hamblokjes, de gesneden champignons en de uien lichtjes kleuren in wat olie van de zongedroogde tomaten. Giet de pasta af en meng met een hoeveelheid tomatenpesto naar keuze. Schep er de room en de oregano door en breng op smaak met peper en zout

LENTEPASTA MET HAM is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwich ham met geroosterde tomaat
20 min
Bekijk recept