1 - Klop de eieren los, samen met de helft van de gemalen kaas.
2 - Pel het teentje look en plet het met de zijkant van een mes.
3 - Bak het spek of de Pancetta samen met het geplette teentje look in wat boter of olie.
4 - Zet een grote pot licht gezouten water op het vuur en voeg de spaghetti toe wanneer het water kookt.
5 - Kook de spaghetti Al Dente (beetgaar).
6 - Wanneer de spaghetti kookt, giet je deze af, maar bewaar je het kookwater.
7 - Meng de spekjes (zonder het geplette lookteentje) en het eimengsel onder de spaghetti en kruid met peper en zout (en ev de basilicum, oregano en gebakken champions).
8 - Voeg, indien nodig, nog enkele eetlepels van het overgebleven kookwater toe.
9 - Dien onmiddellijk op met de resterende kaas.1
0 Smakelijk! :)1
1 Het spek of de Pancetta kan ook vervangen worden door ham.