pasta met scampi en lompeitjes

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pasta koken a dente.
  • 2 Scampi's pellen en kuisen .
  • 3 Olijfolie verhitten in een pan en de scampi's bakken ( elk 1min per kant ).
  • 4 Kruid ze met peper en zout.
  • 5 Sjalotten pellen en snipperen en stoof deze in de zelfde pan van de scampi's met een beetje olijfolie.
  • 6 Voeg de tomatenpassata toe en laat even mee bakken.
  • 7 Blus met de droge witte wijn en laat tot de helft inkoken.
  • 8 Voeg daarna de room toe en laat indikken tot sausdikte.
  • 9 Doe er de scampi's en de bieslook bij roer alles om.1
  • 0 Voeg er de pasta bij en meng alles nog eens goed om.1
  • 1 Dresseer in een diep bord en werk af met de lompeitjes.1
  • 2 Smakkellijk

pasta met scampi en lompeitjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

slavische zalmtoastjes
15 min
Bekijk recept
verassingsaardappel
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met doperwt
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept