Zoek
pasta met scampi en lompeitjes
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr tagiatelli
500 gr scampi's
2 sjalotten
2 eetl gesnipperde bieslook
50 gr zwarte lompeitjes
200 ml room
1 glas droge witte wijn
200 ml groentebouillon
4 eetl tomatenpassata
olijfolie
peper en zout
Bereiding
1
Pasta koken a dente.
2
Scampi's pellen en kuisen .
3
Olijfolie verhitten in een pan en de scampi's bakken ( elk 1min per kant ).
4
Kruid ze met peper en zout.
5
Sjalotten pellen en snipperen en stoof deze in de zelfde pan van de scampi's met een beetje olijfolie.
6
Voeg de tomatenpassata toe en laat even mee bakken.
7
Blus met de droge witte wijn en laat tot de helft inkoken.
8
Voeg daarna de room toe en laat indikken tot sausdikte.
9
Doe er de scampi's en de bieslook bij roer alles om.1
0
Voeg er de pasta bij en meng alles nog eens goed om.1
1
Dresseer in een diep bord en werk af met de lompeitjes.1
2
Smakkellijk
pasta met scampi en lompeitjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
slavische zalmtoastjes
15 min
Bekijk recept
verassingsaardappel
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met doperwt
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept