Zoek
Fettucine met scampi
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 blokjes Knorr Bouillon Finesse Pasta en Rijst
200 g fettucine
1 ui
3 takken witte selder
2 wortelen
2 el Solo Vloeibaar
1 Knorr Bouillonketeltje Vis
2 dl witte wijn
3 el tomatenpuree
4 el mascarpone
600 g rauwe gepelde scampi
cayennepeper
verse basilicum
Bereiding
1
Breng in een pan water aan de kook en los er de bouillonblokjes in op. Kook de pasta volgens de bereidingswijze op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui. Schraap de wortels en snijd ze met de selder in kleine stukjes.
3
Laat in een pan de ui in de margarine stoven. Voeg er de selder en wortelstukjes bij en laat 3 minuten mee garen. Kruid met de cayennepeper.
4
Voeg er het Knorr Bouillonketeltje , de wijn, de tomatenpuree en de mascarpone bij en laat met een deksel op de pan 6 minuten garen.
5
Voeg de scampi in de saus toe en laat ze maximum 4 minuten garen. Haal de pan dan van het vuur anders worden ze taai.
6
Schik de pasta op de borden, lepel er de scampisaus over en werk af met de basilicum.
Fettucine met scampi is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen
60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine met bospaddenstoelen en pancetta
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettucine Met Knoflook En Peper
10-20 min -
Bekijk recept
Fettucine Met Aspergen En Gerookte Zalm
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept