Zoek
vegetarische lasagna
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 bosje lenteuitjes
300 g lasagnavellen
300 gr diepvrieserwten
200 g verse spinazieblaadjes
125 g mozarella
50 g rucola
Bereiding
1
verwarm oven op 180 °
2
snipper uitjes fijn en stoof aan
3
voeg diepvrieserwtjes toe en laat 5' meestoven
4
voeg spinazie toe én rucola en laat nog een 5' meewarmen
5
haal pan van het vuur
6
voeg ricotta toe en meng door de groenten
7
kruiden toevoegen
8
snij mozarella in blokjes
9
neem een diepe ovenschaal en leg laagjes1
0
- lasagnablaadjes1
1
- groentencrème1
2
- mozarellablokjes1
3
- lasagnablaadjes1
4
- groentecrème1
5
- mozarellablokjes1
6
bak 20' in de oven
vegetarische lasagna is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spinazielasagna Met Basilicum
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige Vislasagne
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Vegetarische Lasagna
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept
Lasagna Met Kaas, Paddestoelen
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolschotel met wortel en rozijnen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bietenrösti met vega-kipragout
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische balletjes met rodekool
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept