Pittige gratin van tomaten en conchiglie

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Doe de ui, de tomatenblokjes en de melk in een grote steelpan met dikke bodem en breng het mengsel aan de kook. Voeg de spaanse pepers, knoflook, koriander en conchiglie toe. Breng op smaak met zout en peper en laat het geheel 2-3 minuten op middelhoog vuur pruttelen; roer regelmatig.
  • 2
    - Voeg zo veel water toe dat alles net onderstaat en kook het geheek 8-10 minuten of tot de pasta beetgaar is. Zet ondertussen de grill aan.
  • 3
    - Schep het pastamengsel in kleine ovenschaaltjes en bestrooi ze gelijkmatig met de kaas. Zet 3-4 minuten onder de grill of tot de kaas is gesmolten. Serveer de gratins meteen.

Pittige gratin van tomaten en conchiglie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Conchiglie met pompoen en feta
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Super pastaslaatje ’Mamma mia’
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met ham en erwtjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Conchiglie met spinazie
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Reepjes varkensvlees in pittige saus
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Broodje hamburger met pittige aardbeiensalsa
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige truffels
1u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Pittige gebakken garnalen
13 min Bijgerecht
Bekijk recept