Pasta boter en salie

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta, laat de boter op zacht vuur smelten in een pan zonder te laten verkleuren;
  • 2 Snij de salie in reepjes en voeg toe.
  • 3 Warm op tot de blaadjes helder van kleur zijn en de boter goudbruin kleurt.
  • 4 Giet de pasta af. Doe bij de boter en meng goed.
  • 5 Werk af met parmezaankaas en kruid met peper en zout.
  • 6 Dien meteen op

Pasta boter en salie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaasje met champignons
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met champignonvulling
60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept