Romanesco kool à la carbonara

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was en verdeel de kool in roosjes kook ze beetgaar, Verwarm de olijfolie in de pan en voeg de gesnipperde look en sjatotjes toe, laat even stoven, doe er de spekjes bij en laat bakken tot ze gekleurd zijn, blus met de balsamico azijn en doe de room erbij, laat een tweetal minuten sudderen, ga de kruiding na, doe er wat peper en zéér weinig zout bij Bind indien nodig met maizena expres. Ondertussen heb je de pasta gekookt, giet af en meng er de kool onder, overgiet met de saus en dien op.

Romanesco kool à la carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romanesco met mayonaise en broodcrumble
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kreeft met anijssaus en gegrilde romanesco-salade
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Zuppa di romanesco con grissini (romanescosoep met een soepstengel)
30 min-
Bekijk recept
Vleesbrood-burger
Hoofdgerecht
Bekijk recept