Zoek
tortelloni met asperges
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
750 GR tortelloni met ricotta en spinazie
500 GR Groene asperges
2 EL olijfolie
30 GR pijnboompitten
80 GR zachte boter
1 EL citroensap
1 theelepel geraspte citroenschil
handvol verse kervel
1 bosje gladde peterselie
peper en zout
Bereiding
1
hak de tuinkruiden . roer de boter romig met het citroensap. Voeg er de tuinkruiden aan toe en een snuifje peper en zout.
2
Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof;
3
snij de asperges in stukken. Roerbak ze 5 minuten in de olijfolie. Vermeng ze met de geraspte citroenschil
4
Kook de tortelloni in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de kruidenboter en de asperges.
5
Werk af met de geroosterde pijnboompitten en serveer.
6
Lekker met parmezaan of grana padano
tortelloni met asperges is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesoep met tortelloni
40 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazietortelloni met tuinerwten en kruidenboter
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentesoep met tortelloni en kip
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortelloni met mascarponesaus
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept