Gestoofde gele kerriekool met scampi

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Ontdooi de scampi, laat ze uitlekken in een zeef en dep ze droog.
  • 2 Verwarm 1 soeplepel margarine in een pan en bak de gesneden kool enkele minuten.
  • 3 Voeg de gemberpoeder en de Currysaus toe.
  • 4 Breng het geheel al roerend aan de kook en zet het vuur meteen laag zodra het kookt. Laat de kool in 15-20 minuten gaar stoven.
  • 5 Kook de tagliatelle gaar in ruim water met het Bouillonketeltje volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 6 Verwarm 2 soeplepels margarine in een pan en bak in tussen de scampi in 2-4 minuten gaar.
  • 7 Voeg het geperste teentje knoflook toe en schep de scampi goed door.
  • 8 Verdeel de tagliatelle over 4 borden, schep daarop de gestoofde kerriekool en daarop de scampi. Garneer met gehakte peterselie.

Gestoofde gele kerriekool met scampi is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept

Garnalencurry
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengroenten winter
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde bospeen met platte gehaktballen
30 min-
Bekijk recept