1 -Je laat de tagliattelli beetgaar koken in gezouten water.
2 Je neemt een pan en laat je spekjes mooi bakken( je kan kiezen hard gebakken of zachtjes) Ik verkies hard omdat ze tijden het bereiden toch zachter worden.
3 - Als je spekjes beginnen te bakken voeg je je kip in stukjes gesneden toe. De stukjes kip niet te snel laten bakken, want ze moeten lekker zacht blijven.
4 - je snijd je championen in schijfjes.
5 - als je spekjes en de kip zijn gebakken, voeg je je championen toe en de grof gesneden look.
6 - dit laat je zachtjes stoven tot dat je championen gaar zijn.
7 - Hier voeg je de room toe en kruid je af met peper en zout naar eigen smaak.
8 -Je doet er een beetje melk bij als je meer saus wilt hebben. ik heb graag bij mijn tagliatelli veel saus.
9 -Dit laat je even sudderen.1
0 - je neemt een bekertje en doet daar een beetje water bij. Dit meng je goed met de maizena.1
1 -Dit doe je bij de saus om het dik te maken. Laat nu nog even doorkoken tot het dik genoeg is.1
2 - neem je tagliatelli van het vuur als hij beetgaar en spoel af met heet water.1
3 -Laat deze even uitlekken en voeg de saus met kip/spekjes toe.1
4 En opdienen. 1
5 Eet smakelijk 1
6 Je kan dit ook eventueel combineren met Prei, selder, broccoli, ui
pasta in roomsaus met kip en spekjes is een recept van Solo Open Kitchen