Zoek
Couscous van de fakir
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
5
sterren op basis van
1
stem(men)
Ingrediënten
250 gr sperziebonen
300 gr couscous
2 el pijnboompitten
2 el olijfolie
1 ui, gesnipperd
450 gr mager rundergehakt
2 zoete puntpaprika's, in stukjes
Bereiding
1
- verwijder de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en kook ze in 5 min beetgaar
2
- bereid ondertussen de couscous volgens de aanwijzingen
3
- rooster de pijnboompitten 2 min in een pan zonder olie of boter, laat afkoelen op een bordje
4
- verhit de olie in een pan en fruit de ui 4 min, voeg het gehakt toe en bak het rul en goudbruin
5
- voeg de paprika's toe aan het gehakt, breng op smaak met peper en zout
6
- meng de couscous met de sperziebonen en het gehaktmengsel
7
- verdeel de couscous over 4 borden en bestrooi met de pijnboompitten
8
Lekker met fijngesneden verse munt.
Couscous van de fakir is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Couscous van de fakir
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Couscoussalade met tonijn
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept