Zoek
Farfalle met kip-rucolasaus
1
25 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 gr kipfilet
15 gr zongedroogde tomaten (niet op olie)
1 ui
40 gr pasta
zout en peper
1/2 tl olie
1 mespuntje gedroogde italiaanse kruiden
1 el smeerkaas
25 gr rucola
Bereiding
1
- maak de kipfilet schoon, dep ze droogen snijd het in blokjes
2
- snijd de tomaten in dunne reepjes
3
- pel en snipper de ui
4
- kook de pasta beetgaar in ruim kokend water met een snufje zout
5
- verhit de olie en braad hierin de blokjes kip in ca 5 min rondom goudbruin
6
- fruit de ui kort mee, breng het geheel op smaak met peper en zout
7
- voeg ca 125 ml water toe, breng aan de kook en voeg een snuifje zout toe
8
- voeg de tomaat en de italiaanse kruiden toe, kook de saus nog ca 2 min op laag vuur
9
- voeg de smeerkaas aan de saus toe en laat hem smelten1
0
- breng de sausop smaak met peper en zout1
1
- was de rucola, schud hem goed droog, trek de blaadjes evt wat kleiner en schep deze door de saus1
2
- giet de pasta af en serveer met deze saus
Farfalle met kip-rucolasaus is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalmspies met rucolasaus
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met noten
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Verse pasta met sugarsnaps en vegaworst
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappelen, gesmolten reblochon
35 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met kip en champignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept