Pasta Aglio Olio

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de pasta beetgaar. Haal de teentjes look uiteen en bak ze in een flinke scheut hete olijfolie. Draai het vuur lager en laat ze 5 min sudderen. Snipper de rode peper fijn en voeg ze toe. Roerbak de look en de peper 5 min en breng op smaak met zout. Giet de pasta af, laat ze uitlekken en stort ze in de pan met de look. Roer flink dooreen en laat de pasta nog 1 min meebakken. Breng op smaak met wat zout. Verdeel de pasta en de gebakken look over kommen en serveer meteen.

Pasta Aglio Olio is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti aglio olio
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Toscaanse boerenkool 'aglio e olio'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti aglio olio
15 min  - 4 personen - Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti all'aglio, olio e peperoncino
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept