Pasta met foie gras en parmezaan

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet 1 portie foie gras 15 minuten in de ijskast. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Warm de room op met de parmezaan. Neem van het vuur en voeg de tweede portie foie gras toe. Laat de foie gras smelten in de saus. Meng in een slakom de pasta met de helft van de saus. Voeg de rucola toe en vermeng. Breng op smaak met peper. Strooi er kleine reepjes foie gras over, die je met een dunschiller hebt afgesneden. Strooi er grof zout over en giet er een scheutje olijfolie over.

Pasta met foie gras en parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept