Aardappellasagne met zalm

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappels (in de schil) in gezouten water gedurende 15 minuten (van zodra het water kookt). Giet af en spoel onder koud water. Schil de aardappelen, snij ze in plakjes en zet opzij. Meng de room, de dille en het sap van de limoen en kruid met peper en zout.
  • 2 Wrijf een ovenschotel in met wat boter en schik een laagje aardappelschijfjes op de bodem. Bedek met een laagje gerookte zalm en giet er de helft van het roommengsel over. Leg opnieuw een laagje aardappel, vervolgens de filets van verse zalm en de andere helft van de room. Eindig met een derde aardappellaagje. Kruid met peper uit de molen en verwarm 15 minuten in een voorverwarmde oven. (180°C)

Aardappellasagne met zalm is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept

Aardappellasagne met maïs
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min -
Bekijk recept
Aardappellasagne
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuiderse aardappellasagne
0 min
Bekijk recept