PASTA CHIPOLATA

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de tomaten in blokken. Stoof ze samen met de ui en looksnippers aan in olijfolie.
  • 2 Kruid met peper en zout. Voeg de tomatensaus er bij en laat even doorpruttelen.Kook de pasta beetgaar in lichtgezouten water en laat uitlekken. Roer door de gestoofde tomaatstukjes en hou warm.Bak de chipolata goudbruin en snij in stukken. Schep ze door de pasta.Verdeel de pasta over de borden en werk af met de parmezaan.

PASTA CHIPOLATA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chipolata's op de barbecue met een compote van paprika
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chipolata’s gebakken met rozemarijn en paprika’s
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerstoof met ratatouille en chipolata
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept