PASTA CARBONARA

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook water voor de pasta.
  • 2 Voeg zout toe aan het kokende water en kook de pasta beetgaar.
  • 3 Smelt een beetje solo in de pan en voeg het spek en de fijngesneden ui eraan toe.
  • 4 Kruid dit met peper en zout en bak het mooi goudgeel aan.
  • 5 Blus alles met de room en laat het vervolgens opkoken.
  • 6 Voeg er een beetje nootmuskaat aan toe en zet het vuur heel laag.
  • 7 Doe de pasta in de pan, verdeel de saus goed over de pasta en laat 1 minuut meegaren.
  • 8 Serveer de pasta in een diep bord met in het midden het eigeel in het eierdopje.

PASTA CARBONARA is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept