Pasta Vongole

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snij de look en de gember fijn. Hak een handvol platte peterselie fijn. Kook de pasta al dente. Fruit de fijngesnipperde look licht in een grote pan en voeg er de fijngesneden en ontpitte peperoncino en de gember bij. Doe de schelpdieren in de pan en zet op groot vuur. Schud de schelpen regelmatig op met het deksel op de pan. Giet de witte wijn in de pan en voeg flink wat peper en de fijngehakte platte peterselie toe. Giet de pasta af. Meng de open schelpen met de pasta en dien op in diepe borden. Bestrooi met pijnboompitten en koriander.

Pasta Vongole is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vongole op Thaise wijze
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti vongole met tomaat
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisanale pasta met vongole
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept