Cappelletti met ham en pestokaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de ui en de look grof
  • 2 Rooster de dennenpitten zonder vetstof in een pan met antiaanbaklaag
  • 3 Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui e de look glazig
  • 4 Voeg er de gepelde tomaten toe en kruid naar smaak met de italiaanse kruidenmix
  • 5 Laat ongeveer een 10 tal min sudderen
  • 6 Breng ondertussen 3l water met het bouillonblokje aan de kook en laat de cappelletti gedurende een 4 tal mingaar in worden
  • 7 Giet af
  • 8 Als de saus wat te dik wordt doe er dan enkele lepels kookvocht van de cappelletti bij
  • 9 Meng de rucola onder de tomatensaus1
  • 0 Verdeel de cappelletti over de borden en lapel er de saus over1
  • 1 Doe 1 eetl pestokaas op de saus1
  • 2 Versier de borden met de geroosterde dennenpitten

Cappelletti met ham en pestokaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Minitostini met aubergine en ei
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Warm Taartje
30-60 min -
Bekijk recept
Italiaanse Hüttenkäse-Cracker Met Lu Cracottes Volkoren
Bekijk recept

Cappelletti met prei-bolognesesaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti met paprikasaus en hazelnoten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti Met Aardappel En Wat Groen
Langer dan 2 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cappelletti Van Anne En Rinske
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept