Zoek
spaghetti
8
120 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 ajuinen
3 teentjes look
4 wortelen
1 halve selder
2 à 3 stengels prei
1 rode paprika
1 groene paprika
1 gele paprika
500 gram champignons
1.5 kg gehakt
4 à 5 dozen gezeefde tomaten
1 klein doosje tomatenpuree
zout en peper
mespunt caynepeper
koffielepel basilicum
koffielepel oregano
enkele druppels tabasco
koffielepel dragon
2 eetlepels spaghettikruiden
solo vloeibaar
Bereiding
1
-snij de groenten heel fijn en spoel ze
2
-bak de ajuin en de look in de solo en voeg daarna de groenten aan toe laat even stoven.
3
-voeg er de gezeefde tomaten aan toe met de tomatenpuree.
4
-laat dit geheel op een zacht vuurtje gaar worden.
5
-snij ondertussen de champignons in schijfjes en bak ze.
6
-het gehakt afbakken en fijn doen
7
- als de groenten gaar zijn de kruiden aan toe voegen en het gehakt en de champingnons aan toe voegen.
8
-de spaghetti koken en opdienen met de saus
spaghetti is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept