Zoek
Spaghetti alla rucola
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 gedroogde tomaten, zonder olie
1 teentje knoflook
2 tomaten
1 Spaans pepertje
120 gr ongekookte spaghetti
1 el olijfolie
150 gr rucola
60 gr ricotta
peper
zout
Bereiding
1
- Giet kokend water over de gedroogde tomaten en laat ze 10 minuten weken.
2
- Hak de knoflook fijn en snij de verse tomaten in stukjes. Verwijder de zaadjes uit het pepertje en snij in heel dunne reepjes.
3
- Giet de geweekte tomaten af en snij ze in kleine stukjes.
4
- Breng een pan met licht gezouten water aan de kook en kook de spaghetti beetgaar.
5
- Verhit intussen de olie in een pan en fruit de knoflook, de gedroogde en de verse tomaten en de Spaanse peper.
6
- Was de rucola en snij fijn. Voeg de rucola toe aan de tomatensaus en breng op smaak met peper en zout.
7
- Verdeel de ricotta over de saus, verwarm kort en verdeel ten slotte over de borden. Serveer met de spaghetti.
8
(Flair)
Spaghetti alla rucola is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met walnotenpesto
30 min-
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept