Zalm in tomatenroomsaus

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eerst tomaten pellen, ondertussen de room lichtjes warm maken, de gepelde tomaten in kleine stukjes toevoegen, zout en tipje curry toevoegen, warm maken en ondertussen de tomaten in de roomsaus pletten, italiaanse kruiden toevoegen. Daarna eventueel de overgebleven ruwe stukjes tomaat verwijderen en nog bijkruiden met italiaanse kruiden en zout naar believen. Als de saus goed borrelt de zalm oprollen en zo in de saus leggen en laten garen tot het blokjes worden. Terwijl het water laten koken en de pasta koken op aangegeven tijdstip. Eventueel ondertussen de saus wat in hoeveelheid vergroten door melk toe te voegen (naar believen) en de saus binden. Pasta in een bord schikken en de saus met de gare stukken zalm erover gieten. Smakelijk.

Zalm in tomatenroomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Haring in tomatenroomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti in tomatenroomsaus en wodka
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet In Tomaten-roomsaus Met Pandanrijst
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geflambeerde scampi's met pikante tomatenroomsaus
0 min
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept