Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de linguini koken in kokend water en 2 bouillonblokjes Knorr Finesse Pasta & Rijst. Giet af en plaats de pasta weer in de kookpot en hou apart.
  • 2 Warm de Solo op in een grote kookpan en laat de knoflook gedurende 1 minuut fruiten op een zacht vuurtje. Voeg de tomaten, kappertjes en olijven toe en laat nog 2 minuten sudderen. Giet de wijn in de pan en breng op smaak met peterselie (of basilicum) en versgemalen zwarte peper. Breng het geheel aan de kook en laat 5 minuten staan op een laag vuurtje.
  • 3 Neem de pan van het vuur en voeg al roerend de ansjovis toe. Giet de saus over de warme pasta, en meng goed.

Linguini met ansjovis, olijven en kappertjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalmdip
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Salade met jumbogarnalen, avocado en waterkers
10 min
Bekijk recept

Gebakken skrei met mousseline van algen en linguini
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Linguini met scampi’s
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
linguini met venusschelpen
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sardinefilets Met Linguini
0-10 min -
Bekijk recept