Rosti uit Zwitserland

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schaaf de aardappels in smalle reepjes of rasp ze grof. Dep de aardappels droog en meng de ui erdoor. Voeg de boter en rode peper toe. Breng op smaak met zout.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Verhit een ovenvaste koekenpan. Schep het aardappelmengsel erin, druk het aan en bak circa 5 minuten. Keer de rösti om en bak nogmaals circa 5 minuten.
  • 3 Zet de rösti circa 15 minuten in het midden van de oven. Bestrooi met de kaas. Roer de bieslook door de crème fraîche en serveer erbij.

Rosti uit Zwitserland is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken Kaas Uit Zwitserland
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Bosbessen Uit Zwitserland
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Rueblitorte Uit Zwitserland
30-60 min -
Bekijk recept
Worteltaart, Zoals In Zwitserland
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie met rösti en omeletreepjes
30 min-
Bekijk recept
Mexicaanse filetlapjes met groenterösti
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rode uiensoep met rösti
30 min-
Bekijk recept
Roerei Met Rosti En Tomaat
10-20 min -
Bekijk recept