Kaaspuree met rucola. Weer eens wat anders

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een romige aardappelpuree met kaas en rucola.
  • 2 Schil de aardappelen, snij ze in gelijke stukken en leg ze in een kookpan. Schenk er water bij totdat de aardappelen helemaal onderwater staan.
  • 3 Breng het water aan de kook. Laat de aardappelen 15-20 minuten koken. Giet ze af en doe de aardappelen terug in de pan.
  • 4 Snij de boter in blokjes en voeg toe aan de aardappelen. Schenk de melk erbij en voeg de kaas toe.
  • 5 Gebruik een pureestamper om de aardappels tot puree te stampen. Breng op smaak met zout en peper.
  • 6 Gebruik een ring om de puree in een ronde vorm op het bord te krijgen, of schep hem gewoon op borden. Serveer de puree met rucola erop.
  • 7 BRON : Yummy in my tummy

Kaaspuree met rucola. Weer eens wat anders is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Toast met gerookte ribeye en avocado
15 min Snack
Bekijk recept
Vlaflip anders
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Aardappelschotel met kropsla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse aardappelschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Ratatouille met kipreepjes en kaaspuree
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aligot (aardappel-kaaspuree)
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Braadworst met tuinerwtenpuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Karbonades, spinazie en aardappelpuree
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept