Zoek
gehaktschotel van champignons en aardappelpuree.
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr gehakt(rund,varken)
500 gr champignons (blik)
1 groentebouillonblokje
solo margarine
1 blik tomaten in blokjes (400 gr)
1 grote ajuin (fijn snijden)
tabasco (enkele druppels)
aardappelen
2 el solo vloeibaar(voor puree)
wat melk
peper,nootmuskaat
100 gr geraspte parmezaankaas
Bereiding
1
- champignons goed laten uitlekken en zeer goed droog maken.
2
- solo laten verhitten en ajuin enkele minuten fruiten.
3
- gehakt ernij doen + het bouillonblokje verkruimeld erbij.
4
- rul bakken( +- 5 à 6 minuten)
5
- champignons + tomatenblokjes toevoegen.
6
- wat roeren en op zacht vuurtje 30 minuten laten sudderen.
7
- enkele druppels tabasco toevoegen.( voor wie het wat pittiger wil).
8
- puree maken + op smaak brengen met peper,nootmuskaat,melk en de vloeibare solo.
9
- oven voorverwarmen op 200 graden.1
0
- gehakt - tomatensaus in een ovenschten doen.1
1
- puree erover scheppen.1
2
- bestrooien met de parmezaankaas.1
3
- in de oven voor 20 minuten .....en klaar 1
4
- hhhmmmmmm.1
5
p.s. wie verse champignons wil gebruiken : deze eerst in schijfjes snijden en voorstoven zodat het vocht er al uit is
gehaktschotel van champignons en aardappelpuree. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met basmatirijst
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept