Aardappel-ei-koek

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen en snij ze in schijfjes., snipper de uien, snij de tomaten in schijjes. Beboter een ovenschaal, leg er de helft van de aarappelenl in, daarop de uien en de tomaten, strooi er de kaas over, leg er de rest van de aarappelen op, als laatste de hesp in reepjes gesneden. Klop de eieren los met de room, kruid met peper, zout en thijm, giet het mengsel over in de schaal en bak gedurende 30 minuten op 200 graden. Een groen slaatje maakt het geheel af!

Aardappel-ei-koek is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Speculaas bonbons
60 min -
Bekijk recept
Kruidkoek met rozijnen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse citruscheesecake
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept