Zoek
pastinaakpuree:
4
20 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
6 aardappelen
4 pastinaakwortels
1 dl room
peper, zout, muskaatnoot
Bereiding
1
- schil de aardappelen en was grondig
2
- zet ze op in zout water en laat gaar koken
3
- giet af en laat opdrogen
4
- schil ondertussen de pastinaken en snij in stukjes
5
- kook in licht gezouten water tot ze gaar zijn
6
- voeg de aardappelen en pastinaak bij elkaar en plet tot puree
7
- kruid bij met peper en zout en eventueel wat muskaatnoot
8
- voeg de room toe en roer tot romige puree
pastinaakpuree: is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pastinaakpuree met tijm
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zachte pastinaakpuree
25 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Pastinaakpuree met tijm
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Zachte pastinaakpuree
25 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Gevulde kip l'orange met amandelbroccoli
115 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante zwezerik met pastinaak en paddenstoelenjus
45 min
Voorgerecht
Bekijk recept