Zoek
Herfst-ovengerecht.
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
700 gr aardappelen
500 gr gehakt
300 gr gerookte spekblokjes
250 gr champignons
4 stronkjes witloof
250 ml room
200 gr gemalen kaas
1 ui
Bereiding
1
- Bak de fijn gesneden ui met de spekblokjes .
2
- De champignons en witloof in schijfjes snijden en samen met het gehakt 15 min. laten
3
stoven. Daarna dit samen met de ui en spekblokjes in een ovenschotel mengen.
4
Ondertussen de aardappelen half gaar koken. In schijfjes snijden en bovenop de
5
mengeling leggen.
6
- Alles overgieten met de room en vervolgens de gemalen kaas over strooien.- 30 min
7
in een op 180° verwarmde oven plaatsen.
8
- Eventueel laten gratineren.
Herfst-ovengerecht. is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Cannelloni met spinazie en ricotta
Bekijk recept
Marokkaans ovengerecht met roodbaarsfilet en couscous
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengerecht met haring en tomaten
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovengerecht met tomaat
0 min
Bekijk recept
Herfst flaugnarde met abrikozensaus
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Boswachter cupcake
1 uur-
Voorgerecht
Bekijk recept
Paddenstoelen met tijm op toast
20 min
Bekijk recept
Kip in witte wijn-roomsaus met groentegarnituur
1 uur-
Bekijk recept