PH - Lekker thuis - Aspergepuree met Parmaham

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de asperges en snij de topjes eraf, snij de rest heel fijn, kook de puntjes apart gedurende 8 minuten Schil de aardappelen en kook deze supergaar samen met de fijngesneden asperges. Giet dit af en pureer ze, voeg er julienne aan toe van 2 schijven Parmaham, de fijn gesneden bieslook en wat Alpro bakken en braden Leg de rest van de Parma tussen boterpapier en plaats dit in de oven gedurende 1 uur op 50 graden Bak de kwarteleitjes in Alpro bakken en braden als een spiegeleitje Schik de puree op het bord met daarop het eitje, de gedroogde Parmaham en overgiet met wat Vandemoortele Delicatesse geroosterde Sesamolie

PH - Lekker thuis - Aspergepuree met Parmaham is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Kip in Parmaham met broccolirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in rozemarijnmarinade
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept

ASPERGES A LA FLAMANDE
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappelrösti met
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
PH De perfecte keuken - Aardappel op de grill met
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
PH Lekker thuis - Aardappel in de oven met look
40 min Bijgerecht
Bekijk recept