- pel en snipper de ui en de knoflook"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snijd de chorizoworst in kleine stukken"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- schil de aardappels, was ze en snijd in blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- verhit de olijfolie in een braadpan, bak de chorizo, de uien en de knoflook daarin aan op een hoog vuur"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- voeg de aardappels toe en bak ze kort mee"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- roer er 500 ml water en het bouillonblokje doorheen"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- laat het gerecht met het deksel op de pan ca 15 min op middelhoog vuur doorkoken"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- laat de schotel vervolgens nog 10 min doorgaren zonder deksel"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- was de peterselie en snijd hem fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- breng de aardappels op smaak met peper en zout en strooi er peterselie overheen"}],"recipeYield":"4 "}