Zoek
Patatas a la riojana
4
60 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2-3 uien
4-5 teentjes knoflook
1 chorizoworst (ca 250gr)
1 kg vastkokende aardappels
4 el olijfolie
1/2 groentebouillonblokje
2-3 takjes peterselie
peper
Bereiding
1
- pel en snipper de ui en de knoflook
2
- snijd de chorizoworst in kleine stukken
3
- schil de aardappels, was ze en snijd in blokjes
4
- verhit de olijfolie in een braadpan, bak de chorizo, de uien en de knoflook daarin aan op een hoog vuur
5
- voeg de aardappels toe en bak ze kort mee
6
- roer er 500 ml water en het bouillonblokje doorheen
7
- laat het gerecht met het deksel op de pan ca 15 min op middelhoog vuur doorkoken
8
- laat de schotel vervolgens nog 10 min doorgaren zonder deksel
9
- was de peterselie en snijd hem fijn1
0
- breng de aardappels op smaak met peper en zout en strooi er peterselie overheen
Patatas a la riojana is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Patatas bravas
30 min -
Bijgerecht
Bekijk recept
Patatas bravas
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Chili De Patatas
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili De Patatas
Langer dan 1 uur -
Hoofdgerecht
Bekijk recept