Patatas a la riojana

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - pel en snipper de ui en de knoflook
  • 2
    - snijd de chorizoworst in kleine stukken
  • 3
    - schil de aardappels, was ze en snijd in blokjes
  • 4
    - verhit de olijfolie in een braadpan, bak de chorizo, de uien en de knoflook daarin aan op een hoog vuur
  • 5
    - voeg de aardappels toe en bak ze kort mee
  • 6
    - roer er 500 ml water en het bouillonblokje doorheen
  • 7
    - laat het gerecht met het deksel op de pan ca 15 min op middelhoog vuur doorkoken
  • 8
    - laat de schotel vervolgens nog 10 min doorgaren zonder deksel
  • 9
    - was de peterselie en snijd hem fijn1
  • 0
    - breng de aardappels op smaak met peper en zout en strooi er peterselie overheen

Patatas a la riojana is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Patatas bravas
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Patatas bravas
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chili De Patatas
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chili De Patatas
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept