Aardappel - brochette met zeevruchten

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Verwarm de oven voor op 240 °C.
  • 3 Was de aardappelen en kook ze gedurende 5 minuten in zout water.
  • 4 Snijd de ui, rode peper en vis in blokjes van 2 op 2 cm.
  • 5 Maak de brochettes door een stuk aardappel, een reuzengarnaal, een stuk vis, een stuk ui en een stuk paprika op elke brochette te spiesen (herhalen tot de brochette vol is).
  • 6 Kruid met peper, zout en Provençaalse kruiden, bak de brochettes gedurende 5 minuten aan elke kant onder de grill

Aardappel - brochette met zeevruchten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Vistaart
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met zeevruchten
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
5-ingrediënten-paella
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept