Zoek
Waterzooi met kippenfilets
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 kippenborsten
50 gr. solo (light)
4 sjalotten
2 preien
1 seldersteel
4 wortels
4 gr. currypoeder
2 bouillonblokjes (kip) of keteltje
3 dl room (light)
1/4 sap van citroen
peper en zout
Bereiding
1
- Snijd alle groenten in stukjes
2
- Leg de kippenfilets en de sjalotten in de hete solo en laat wat bruinen. Kruiden met peper en
3
zout. Doe er de groenten bij, evenals het kurrypoeder, de bouillonblokjes en wat water.
4
- Als de filets gaar zijn, ze uit de pan nemen en warm houden.
5
- De room en het citroensap bij de groentensaus voegen. Eventueel nog wat bij kruiden met
6
peper en zout.
Waterzooi met kippenfilets is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kippenroomsoep met tuinkers
35 min
Bekijk recept
Kipfilets op z'n Siciliaans
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi uit de Stille Oceaan met wilde rijst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalmfilet met venkel
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van de Noordzee
Hoofdgerecht
Bekijk recept