Zoek
Sole met farce van champignons en tomaat
4
55 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 zeetongen
visfumet (liefst van zeetong graten)
vastkokend aardappelen
300 g shi take of champignons de Paris
2 tomaten
2 kleine sjalotten
platte peterselie
Champagne
light room
groene pesto
Bereiding
1
Zeetong reinigen, niet fileren. Pocheren in geheel in visfumet.
2
Farce bereiden:
3
- Champignons (chii take of champignons de Paris) reinigen en tot brunoise snijden;
4
- Sueren met fijngesneden sjalot, kruiden. light room toevoegen. Licht laten binden.
5
- Kruiden met pezo,
6
- Tomaat concasseren, toevoegen à champignons;
7
- Afwerken met fijngesneden peterselie
8
De aardappelen snijden en in water koken
9
Saus bereiden :1
0
Visfumet (pref. van zeetong graten) met Champagne en beetje room laten reduceren, geslagen room aan einde toevoegen.1
1
Zeetong gaar fileren, filets op bord schikken zoals natuurlijke vorm van sole. Vullen met farce.1
2
Saus over & rond zeetong verdelen en even onder gril laten kleuren.1
3
Aardappelen schikken en afwerken met wat platte peterselie.
Sole met farce van champignons en tomaat is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tomaat en courgette uit de oven
30 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige tomaat-basilicumpasta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met tomaat-appelchutney
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Yellow fin sole met zuurkool
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Harira met harissa
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visstoof met tomaten en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lasagne Sole d’Italia
Hoofdgerecht
Bekijk recept