- Champignons (chii take of champignons de Paris) reinigen en tot brunoise snijden;"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Sueren met fijngesneden sjalot, kruiden. light room toevoegen. Licht laten binden."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Kruiden met pezo, "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Tomaat concasseren, toevoegen à champignons;"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Afwerken met fijngesneden peterselie"},{"@type":"HowToStep","text":"8. De aardappelen snijden en in water koken "},{"@type":"HowToStep","text":"9. Saus bereiden :"},{"@type":"HowToStep","text":"10. Visfumet (pref. van zeetong graten) met Champagne en beetje room laten reduceren, geslagen room aan einde toevoegen."},{"@type":"HowToStep","text":"11. Zeetong gaar fileren, filets op bord schikken zoals natuurlijke vorm van sole. Vullen met farce."},{"@type":"HowToStep","text":"12. Saus over & rond zeetong verdelen en even onder gril laten kleuren."},{"@type":"HowToStep","text":"13. Aardappelen schikken en afwerken met wat platte peterselie."}],"recipeYield":"4 "}