Zoek
Gratin van vis
4
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
600 gr witte vaste vis
400 gr bladspinazie
300 gr gemalen kaas
20 gr chapelure
100 cl melk
60 gr boter
blanke roux
1 kg krielaardappeltjes
gehakte peterselie
Bereiding
1
Verwarm de melk in een kookpan
2
Voeg er ong.200gr gemalen kaas aan toe en breng op dikte met blanke roux
3
Stoof de spinazie in een beetje boter, kruid met peper en zout
4
Bestrijk een ovenschotel met een beetje boter en spreid er de spinazie in uit
5
Leg de vis op de spinazie kruid bij en overgiet met de kaassaus
6
Overstrooi met de rest van de kaas en de chapelure
7
Bak ongeveer 30 min in een voorverwarmde oven op 180°
8
Kook ondertussen 1kg krielaardappeltjes
9
Leg deze nadat de vis klaar is in de ovenschotel rond de vis en bestrooi met wat fijngehakte peterselie
Gratin van vis is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Volkoren rijst met vis
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentenschotel met vis
Bekijk recept
Gegrilde vis met venkel
40 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken vis met honingworteltjes
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept