Crunchy kipfilet

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd elke kipfilet in de lengte in 6 gelijke repen. Bestrooi met het paprikapoeder en peper en zout.
  • 2 Doe de cornflakes in een plastic zakje (bijv. een diepvrieszakje) en knoop dat dicht. Zorg ervoor dat er weinig lucht bij zit. Rol voorzichtig met de deegroller 1 of 2 keer over de zak om de cornflakes iets kleiner te maken. Doe de cornflakes in een diep bord. Klop het ei los in een ander diep bord. Haal de kip eerst door het ei en dan door de cornflakes.
  • 3 Verhit de olie in een koekenpan en bak de kip op middelhoog vuur in 7-8 min. goudbruin. Draai het vuur laag als de cornflakes donker worden. Keer regelmatig. Lekker met ketchup.

Crunchy kipfilet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Paprikasoep met kipfilet en bieslookrijst
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet & munt-citroenricotta
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipsalade met sappige mandarijnjes
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crunchy geitenkaaslollipops
45 min- Snack
Bekijk recept
Crunchy koekreep
20 min-
Bekijk recept
Brownies & blondies
30 min Nagerecht
Bekijk recept