Tweekleurenpaprikasoep

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snipper de uien. Snijd de paprika's in stukjes en de tastytomtomaten in blokjes. Verhit in 2 pannen elk 1 el olie. Verdeel de ui over de pannen en fruit 5 min. Roer regelmatig.
  • 2 Voeg aan 1 pan de rode paprika, tomaat, 1 groentebouillontablet en 250 ml water toe en breng aan de kook. Voeg ondertussen aan de andere pan de groene paprika, tuinerwten, het andere groentebouillontablet en 250 ml water toe. Breng aan de kook. Laat de soepen 10 min. op laag vuur koken.
  • 3 Snijd de cherrytomaten in partjes en snijd de bosui in ringetjes. Neem de pannen van het vuur en pureer beide soepen met de staafmixer. Breng op smaak met peper en eventueel zout en verwarm nog 2 min. Doe de soepen elk in een maatbeker en schenk ze tegelijkertijd in een bord voor een mooie scheiding. Garneer de soep met cherrytomaat en bosui.

Tweekleurenpaprikasoep is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker