Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat

4
15 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 °C. Snijd de broccoli in roosjes, kook 3 min. en laat uitlekken. Leg de aardappelschijfjes op een met bakpapier beklede bakplaat en besprenkel met de olie. Bestrooi met peper en eventueel zout en bak 5 min. in het midden van de oven. Snijd ondertussen de zalm in een gelijk stuk per persoon en halveer de tomaten.
  • 2 Neem de bakplaat uit de oven. Verdeel de broccoli, zalm, tomaten, asperges, pancetta en oregano over de aardappelen en bak 15 min. in het midden van de oven. Neem uit de oven. Halveer de limoen en besprenkel het gerecht naar smaak met limoensap. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de rest van de limoen erbij.

Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée met passievrucht
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Warme salade van sperziebonen met geitenkaas
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Cookies met Smarties
20 min Snack
Bekijk recept
Manoffee
1 uur-
Bekijk recept

Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal
5 min
Bekijk recept