Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal

6
5 min
Ontbijt
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Meng de havervlokken met het bakpoeder en zout. Verdeel de helft van het havermengsel over de bodem van de ovenschaal. Leg hierop de helft van het fruit. Verdeel hier de rest van het havermengsel en het fruit over.
  • 2 Smelt de boter. Meng de eieren, melk, maple syrup, boter en het vanillearoma door elkaar. Schenk dit over de lagen havervlokken en fruit. Zet ca. 30 min. in de oven en serveer warm.

Miljuschka Witzenhausens baked oatmeal is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Haverkoeken (Oatmeal Biscuits)
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Traditional Oatmeal Porridge
20-30 min -
Bekijk recept
OLD-FASHIONED OATMEAL PORRIDGE
20-30 min -
Bekijk recept
Haggis
Langer dan 2 uur -
Bekijk recept

Miljuschka Witzenhausens zalm met aardappelen en groenten op 1 plaat
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Miljuschka Witzenhausens pompoentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept